210606 HC Tilburg Interne Competitie

– Je kunt alle foto’s zelf downloaden door op het wolk icoontje te klikken rechtsboven in de betreffende foto.
– Deel alleen foto’s waar je zelf op staat of vraag EERST toestemming aan de ander.
– Heb je je foto liever niet op deze website? Geef dit dan hier  aan mij door en dan pas ik dit z.s.m. aan.
– Een vermelding of tagje op insta stel ik op prijs (is dus niet verplicht).
– Een reactie is ook altijd welkom; mail Rogier

LEES DIT voordat je gaat zoeken naar je foto. Ik stond regelmatig tussen twee velden in en heb daar om en om gefotografeerd. Dat wil dus zeggen dat er foto’s van een ander team tussen die van jouw team kunnen staan (meestal een serie). Scroll dus iets verder naar beneden om er zeker van te zijn dat je alle foto’s gezien hebt.

Ik hoop dat er wat leuks voor je tussenzit en zo niet dan wellicht een volgende keer.